top of page
  • Writer's pictureTheNeđeljnik

Još jedan vaučer za građane Srpske, provjerite glavni uslov!

BANJA LUKA, 6.7.2020. godine (Neđeljnik) - Još jedna mjera Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske kojom Vlada pomaže turizam i ugostiteljstvo, a vezana je za turističke vaučere iznenadila je građane Srpske.



Naime, osim izdašnih 100 konvertibilnih maraka koje Ministarstvo daje građanima da im se nađe dok se brčkaju negdje na teritoriji Srpske, Vlada nudi subvenciju još jednog noćenja u već određenim hotelima, uz jedan uslov: vaučer ne možete iskoristiti sa svojim bračnim parom.


Pomenuta mjera šokirala je mnoge, a evo kako o njoj govori anonimni korisnik već postojećeg vaučera.


Nisam ovo očekivao zaista, otišao sam da predam papire za ovaj vaučer, kad mi je službenica objasnila da imam još jednu mogućnost. Malo je reći da sam srećan i da ću svakako aplicirati i za drugi vaučer. Uslovi mi potpuno odgovaraju.

Naime, iz Vlade saopštavaju da je ovo još jedna mjera pomoći turizmu, kao i mjera pronatalitetne politike, obzirom na odliv stanovništva sa naših prostora.

Svakodevno smišljamo nove načine da pomognemo našim građanima i ovo nam se činilo potpuno logičnim. Pomenuta mjera će se naći i u strategiji razvoja koju ćemo uskoro usvajati u Narodnoj skupštini. Želimo da građani znaju da radimo u njihovom interesu.

Navedeni vaučeri će imati nešto duži rok trajanja od prethodnih, a troškove će direktno snositi Vlada. Način prijave je isti, uz obaveznu fotokopiju lične karte druge osobe, a diskrecija je zagarantovana.


Nada Neđeljković

848 views0 comments
bottom of page