top of page
  • Writer's pictureTheNeđeljnik

BUDIMO HUMANI: Pozovimo 666 i pomozimo biznismenu Džoni da se ponovo opari

Pozivom na broj 666 donirate 450 KM humanitarne pomoći za liječenje biznismena Nikole Opeljuševića Džone.



Pokretač humanitarne akcije je Džonin dugogodišnji reketaš Grdan Prebijević Papagajka.

Naš Džona je nedavno obolio od opakog HD sindroma i stoički podnosi sve izazove koje ova tegoba nosi. Ovim putem apelujemo na sve humane ljude da učestvuju u akciji prikupljanja novca sa našeg Džonu. Jedan poziv za vas ne znači puno, a Džoni može da spasi život. Za liječenje je potrebno 3 miliona maraka. Svakodnevno idemo od kuće do kuće i preklinjemo ljude da budu humani i odriješe kesu. Do ostvarenja cilja fali nam još 2,5 miliona KM - sa suzama u očima govori Papagajka.

HD (hronična dekintoza) teško je stanje koje je nasrnulo na krhkog Džonu zbog gubitka novca na kocki.


Jedina nada za izlječenje je trosedmični boravak u najsavremenijoj offshore klinici na svijetu na Kipru.


Klinika u Nikoziji raspolaže sa velikim brojem stručnih finansijskih ljekara koji će u Džonin novčanik svakodnevno upumpavati 150 hiljada maraka. Metoda je minimalno invazivna, podrazumjeva primjenu savremene intrawallet tehnike koja obuhvata direktno ubrizgavanje keša u novčanik pacijenta bez otvaranja istog.


Direktor klinike dr kešolog Panajotis Parajlis sa sigurnošću tvrdi da će Opeljušević kroz par sedmica biti potpuno oporavljen.


Pacijent je potpuno svjestan okoline u kojoj se nalazi, vitalni znaci i ostali parametri njegovog novčanika su u redu i ukoliko sve prođe kako treba trebao bi napustiti kliniku kroz dvije sedmice - kaže dr Parajlis.

Plemeniti ljudi iz organizacije srpske kriminalne emigracije ''Robin Hud'' organizovali su humanitarne pljačke širom EU kako bi prikupili novac za liječenje Džone i pozivaju sve bratske organizacije da se odazovu humanitarnoj akciji za spas Džoninog novčanika.


Veljko Sašić

79 views0 comments
bottom of page