top of page
  • Writer's pictureTheNeđeljnik

Manjača: mladi lideri SNSD-a vježbaju sjedenje u fotelji

MANJAČA, 23.6.2020. godine (Neđeljnik) - Svi koji su se vozili preko Manjače nisu mogli a da ne primjete fotelju i televizor, smještene na livadi, pod vedrim nebom.



Mladi lideri SNSD-a bili su domišljati i dogovorili plan i raspored sjedenja u fotelji. Raspored su pravili prema izbornim jedinicama, odnosno mladi lideri iz cijele Republike Srpske će imati priliku da uvježbaju ovu neophodnu i korisnu vještinu.


"Za ovu fotelju smo se odlučili jer je na otvorenom, pa je dosta bezbjednije zbog virusa. A svakako nam znači što je smještena na preko 1000 metara nadmorske visine, pa ujedno vježbamo i visoke pozicije - ističe jedan od mladih i budućih lidera.

Konsultujući svoje starije kolege, mladi lideri su uvjereni da je pored brojnih predavanja i obilazaka institucija, sjedenje u fotelji itekako najkorisnije i da je to ono što će im u budućnosti najviše trebati.


Da bismo upotpunili cijeli ambijent, planiramo da iznad fotelje okačimo fotografiju našeg predsjednika Dodika - zaključuje idejni tvorac i dugogodišnji sjedač u foteljama.

Goga Gojković

198 views0 comments
bottom of page