top of page
  • Writer's pictureTheNeđeljnik

Mektić dobio šugu od kupanja na Ukrini

Updated: Jul 14, 2020

PRNJAVOR, 13.7.2020. (Neđeljnik) - Bivši ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić izazvao je lavinu komentara nakon što je na Tviteru podijelio snimak skoka u pjenušavu rijeku Ukrinu.


Mnogi su odmah zapazili pjenu, za koju smatraju da je nastala hemijskim putem, odnosno da je ministar lično u nabujalu rijeku sipao šampon.

Očekujemo pomor oko 500 tona ribe u nizvodnom toku Ukrine. Pomor nije zbog pjene, već od ministrovog skoka na stomak - kaže Staša Samauilo ekolog iz Čelinca.

Da stvar bude gora, nakon skoka ministra svi kupači nizvodno bojkotuju kupanje u rijeci, jer kažu da je ovo ekološka katastrofa i da ne žele da se kupaju u grijesima ministra, koje ih je na taj način oprao.

Da je Mektić na Ukrini prao novac mi se ne bi bunili, ali on je prao grijehe i u tome ne želimo učestvovati - kaže mještanin B.N.

Da je problem ozbiljan dokazuje nam pjena koja je jutros stigla i do Dervente u kojoj se Ukrina ulijeva u Savu.

Ministrovu pjenu uskoro puštamo niz Savu i očekujemo je za dva dana u Beogradu. Na taj način želimo poslati jasnu poruku Srbiji da je ministar uz njih - kaže osoba bliska Draganu Mektiću.

Činjenica koja je u ovom slučaju ostala zabilježena, jeste da je Mektić dobio šugu.

Angažovali smo dvanaest omladinaca koji će ministra češkati po leđima i stomaku. Svrab je nesnosiv - kaže osoba bliska ministru.

Mektić najavljuje da se neće zaustaviti na ovom. Već uveliko planira novo kupanje u blizini Bakinaca, ali tačnu lokaciju nije želio da otkrije.

Žarko Ostojić

775 views0 comments
bottom of page