top of page
  • Writer's pictureTheNeđeljnik

Migranti nisu pucali na policiju, već puštali gasove zbog pasulja

KLAŠNICE, LAKTAŠI, 17.06.2020. godine (Neđeljnik) - Prava drama se odvijala danas nadomak Laktaša, kada je policija pokušala da legitimiše grupu migranata sa Madagaskara.


Sve se odigralo veoma brzo, a očevidci tvrde da su odjekivale jake detonacije.


Taman sam prolazio ispod klašničkog nadvožnjaka kada sam čuo viku policije, a zatim detonacije i rafalnu paljbu, nakon toga se čitavim mjestom osjetio neugodan miris - kaže mještanin Pero Rađen.

Iz policije su nam rekli da su migrantima prišli na par metara i uzviknuli "stoj policija", a da su na to svi iz tipa otvorili vatru ka službenicima MUP-a.


Nije bilo svejedno, sve se odigrali brzo. Mi smo djelovali u skladu sa zakonom, a migranti su privedeni pred lice pravde.

Ekskluzivno smo dobili i izjavu jednog od uhapšenih migranata koji nam je rekao da je ovo veliki nesporazum i da su nevini.


Sinoć smo noćili kraj autoputa nedaleko odavde. U prodavnici smo kupili grah u konzervi i to smo pojeli. Nismo imali vatreno oružje uz sebe. Eksplozije su prouzrokovane od straha i graha - kaže Fejsen Ponalij uhapšeni migrant.

Po svemu sudeći kombinacija lijevčanskog graha i migrantskog metabolizma dovela je do ovog slučaja, koji će ući u policijske anale. Migrantima želimo skoro puštanje na slobodu i da u mjesto graha konzumiraju nešto laganije.


Žarko Ostojić

728 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page