top of page
  • Writer's pictureTheNeđeljnik

SNSD savjetuje Trampa: Održite kontramiting

Politički savjet najveće političke partije u Srpskoj uputio je jutros predsjedniku Sjedinjenih američkih država Donaldu Trampu pismo podrške u suzbijanju demonstracija u nekoliko velikih gradova SAD.



U pismu se navodi da je to klasični politički spin crnačke opozije koja koristi smrt nesretno preminulog Džorža Flojda da se dokopa vlasti u Bijeloj kući i smijeni aktuelnog predsjednika Donalda Trampa.


Mi smo prije koju godinu imali isti scenario i kao prijatelji američkog naroda savjetujemo Vam da održite kontramitinge u svim gradovima u kojima se održavaju protesti - navodi se u pismu.

Kako ne bi izgledalo da američki predsjednik ima nešto protiv svojih tamnijih građana, u pismu stoji i nekoliko savjeta kako da se miting održi, a da predsjednik ne izgubi publicitet.


Da ne bude providno, neka kontramitinge zakažu i organizuju neka udruženja veterana i penzionisanih policajaca, a američka administracija neka se potrudi i autobusima prebaci sve one koji rade u javnom sektoru. Zaprijetiti im otkazom, ako ne dođu.

U pismu stoji još i da se vije što više američkih zastava, da se pjevaju američke patriotske pjesme i da svira muzika uživo.


U jednom trenutku, neka mikrofon preuzme sam predsjednik Tramp i neka ljudima otpjeva neku pjesmu sa jakom porukom da im niko ništa ne može. Tokom pjesme masa neka skandira: Doni American, Doni American!

Pismo završava riječima:


Ostajte zdravo naši američki prijatelji i istrajte u borbi protiv kako Vi kažete "propalica i gubitnika", a mi dodajemo stranih plaćenika i Kandićevaca!

Stevo Draganović

133 views0 comments
bottom of page